STACARAVANS E 56 en E 57

Drie sterren

Bijzonderheden: Nieuwe stacaravan. Afmetingen 9 m op 3.60. Merk Rodeo Topaz bouwjaar 2008. Speciaal gebouwd voor verhuring. Dus extra aandacht van de constructeur. Modern en groot comfort. Grondbedekking : Vinyl in donker parketkleur - geen tapijt !!!

Keuken uitgerust met vaatwasmachine, diepvriezer, grote koelkast, koffiezetapparaat en microgolfoven. Er is genoeg bestek voorzien.

Living : Er kunnen eventueel twee personen op de banketten slapen. Televisie toestel aangesloten op tv-distributienet. 32 kanalen beschikbaar ! Verwarming met een trumatic vuur 5000 KW, die voortdurend frisse lucht binnenbrengt.

Toilet is apart, niet in de badkamer ! Douche en lavabo met thermosstatische kraan die je een verkwikkende warme douche geeft.

Slaapkamers : Een dubbel bed in de grote slaapkamer en in de kasten een brandkoffer. In de tweede slaapkamer zijn er twee ruime bedjes naast elkaar geplaatst. Beide vensters zijn uitgerust met verduisteringsgordijnen en een anti - muggenraam. Dekens zijn aanwezig.

Ruim terras en stoelen met een mooi grasplein.

Rodeo caravans, gekend voor hun topkwaliteit stacaravans heeft uitzonderlijk een nieuw type van stacaravan gebouwd dit voor de specifieke wensen van de huurders. Minutieus hebben wij met een voltallige ploeg alle aspecten doorgelicht.

Dit tot meer comfort van U.

 

 

 

.. Wohnmobiel zum Mieten E 57 ..